Savjetovanju s javnošću za Prijedlog Obrasca prethodne procjene za izmjene Zakona o poljoprivrednom zemljištu s Konačnim prijedlogom Zakona

Tema savjetovanja je: Savjetovanju s javnošću o Prijedlogu Obrasca prethodne procjene za izmjene Zakona o poljoprivrednom zemljištu s Konačnim prijedlogom Zakona.

Opis savjetovanja: Ministarstvo poljoprivrede poziva zainteresiranu javnost da se odazove savjetovanju sa zainteresiranom javnošću o Prijedlogu Obrasca prethodne procjene za izmjene Zakona o poljoprivrednom zemljištu s Konačnim prijedlogom Zakona. Cilj je ovog savjetovanja omogućiti zainteresiranoj javnosti da dostavi svoje mišljenje, prijedloge i primjedbe na prijedlog Obrasca prethodne procjene za izmjene Zakona o poljoprivrednom zemljištu s Konačnim prijedlogom Zakona Sukladno članku 16. Zakona o procjeni učinaka propisa („Narodne novine“, broj 44/17) provodi se savjetovanje sa zainteresiranom javnošću za Obrazac prethodne procjene Predviđeni rok za dostavu komentara na savjetovanje sa zainteresiranom je do 28. rujna 2018. godine. Savjetovanje je otvoreno do: 28.09.2018.

Savjetovanje je otvoreno do: 28.9.2018.

Savjetovanje je moguće pronaći na poveznici:

https://esavjetovanja.gov.hr/Econ/MainScreen?EntityId=8582