Savjetovanje s javnošću za Prijedlog pravilnika o načinu vođenja Registra zajedničkih pašnjaka u vlasništvu Republike Hrvatske

Tema savjetovanja je: Savjetovanje s javnošću za Prijedlog pravilnika o načinu vođenja Registra zajedničkih pašnjaka u vlasništvu Republike Hrvatske.

Opis savjetovanja: Ministarstvo poljoprivrede poziva zainteresiranu javnost da se odazove savjetovanju sa zainteresiranom javnošću o Prijedlogu Pravilnika o načinu vođenja Registra zajedničkih pašnjaka u vlasništvu Republike Hrvatske. Cilj je ovog savjetovanja omogućiti zainteresiranoj javnosti da dostavi svoje mišljenje, prijedloge i primjedbe na prijedlog Pravilnika o načinu vođenja Registra zajedničkih pašnjaka u vlasništvu Republike Hrvatske. Prijedlogom Pravilnika o načinu vođenja Registra zajedničkih pašnjaka u vlasništvu Republike Hrvatske propisuje se propisuje sadržaj i način vođenja registra zajedničkih pašnjaka u vlasništvu Republike Hrvatske, koji vodi Ministarstvo poljoprivrede. Predviđeni rok za dostavu komentara na savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Prijedlogu Pravilnika o načinu vođenja Registra zajedničkih pašnjaka u vlasništvu Republike Hrvatske je do 22. rujna 2018. godine.

Savjetovanje je otvoreno do: 22.9.2018.

Savjetovanje je moguće pronaći na poveznici:

https://esavjetovanja.gov.hr/Econ/MainScreen?EntityId=8369