Obavijest korisnicima o izmjenama Pravilnika o uvjetima, kriterijima i načinu dodjele potpore u okviru mjere „Produktivna ulaganja u akvakulturu“

Pravilnikom o uvjetima, kriterijima i načinu dodjele potpore u okviru mjere „Produktivna ulaganja u akvakulturu“ propisan je krajnji rok za dostavu Zahtjeva za isplatu i to do 1. travnja 2018. godine.

Većina zahtjeva je poslana, međutim dio korisnika još uvijek nije realizirao investiciju zbog određenih vremenskih ograničenja koja se odnose na zahvate u prostoru za djelatnost akvakulture.

S obzirom da je krajnji rok za predaju Zahtjeva za isplatu 1. travanja, a završnu informaciju o nemogućnosti izvršenja investicije dobili smo krajem prošloga tjedna, u cilju pomoći korisnicima nužno je produljiti krajnji rok te donijeti hitnu izmjenu navedenoga Pravilnika. Kako izmjena Pravilnika mora biti objavljena prije 1. travnja nećemo biti u mogućnosti ispoštovati proceduru e-savjetovanja, no sa ovim izmjenama upoznat je sektor akvakulture s kojima su izmjene usuglašene.