Prijedlog pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o provedbi mjere M04 "Ulaganja u fizičku imovinu", Podmjere 4.3., tip operacije 4.3.1. "Investicije u osnovnu infrastrukturu javnog navodnjavanja"

Tema savjetovanja je: Prijedlog pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o provedbi mjere M04 \"Ulaganja u fizičku imovinu\", Podmjere 4.3. \"Potpora za ulaganje u infrastrukturu vezano uz razvoj, modernizaciju i prilagodbu poljoprivrede i šumarstva\", tip operacije 4.3.1. \"Investicije u osnovnu infrastrukturu javnog navodnjavanja\" iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. - 2020.

Opis savjetovanja: Pravilnikom o izmjenama i dopunama Pravilnika o provedbi mjere M04 \"Ulaganja u fizičku imovinu\", Podmjere 4.3. \"Potpora za ulaganje u infrastrukturu vezano uz razvoj, modernizaciju i prilagodbu poljoprivrede i šumarstva\", tip operacije 4.3.1. \"Investicije u osnovnu infrastrukturu javnog navodnjavanja\" iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. - 2020. pojednostavljuje se i olakšava provedba tipa operacije 4.3.1. „Investicije u osnovnu infrastrukturu javnog navodnjavanja“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020. Također, omogućuje se brža i jednostavnija isplata predujma korisnicima te produljenje rokova za dostavu dokumentacije iz provedenog postupka javne nabave.

Savjetovanje je otvoreno do: 30.11.2018.

Savjetovanje je moguće pronaći na poveznici:

https://esavjetovanja.gov.hr/Econ/MainScreen?EntityId=9584