EK provodi anketu za dobavljače poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda

Slika /slike/Genericke/2019-kemijske.jpg
Europska komisija svake godine provodi istraživanje o nepoštenim trgovačkim praksama u lancu opskrbe poljoprivrednim i prehrambenim proizvodima s ciljem dobivanja povratne informacije o pojavnosti nepoštenih trgovačkih praksi u lancu opskrbe poljoprivrednim i prehrambenim proizvodima te djelotvornosti mjera koje su države članice poduzele u kontekstu Direktive (EU) 2019/633.
Europska komisija istraživanje provodi putem online ankete na što je moguće više potencijalnih dobavljača poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda u različitim dijelovima lanca opskrbe tim proizvodima (proizvodnji, distribuciji, preradi ili veleprodaji).
Ovim putem obavještavamo zainteresirane dionike koji se u pojedinim dijelovima opskrbnog lanca poljoprivrednim i prehrambenim proizvodima nalaze u ulozi dobavljača tih proizvoda o navedenom istraživanju Europske komisije.
 
Popunjavanje online ankete (anketnog upitnika) traje petnaestak minuta, otvoreno je do 15. ožujka 2024. i dostupno na mrežnoj stranici Europske komisije na sljedećoj poveznici: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/4th_UTP_survey
 

Pisane vijesti