Demonstracijske aktivnosti Uprave za stručnu podršku razvoju poljoprivrede i ribarstva

  • Slika /slike/Priopcenja/2020_02_06_1.jpg
  • Slika
Uprava za stručnu podršku razvoju poljoprivrede i ribarstva, u 2020. godini, otpočinje s provedbom demonstracijskih aktivnosti u okviru mjere M1 - operacije 1.2.1. iz Programa ruralnog razvoja RH. Demonstracijske aktivnosti se već tradicionalno organiziraju na poljoprivrednim gospodarstvima nekoliko desetljeća.

Poljoprivrednici će tako moći uživo, na lokacijama diljem Republike Hrvatske, vidjeti praktične prikaze inovativnih tehnologija, prikaze dobrih praksi u poljoprivrednoj proizvodnji i preradi,  prikaze poljoprivredne mehanizacije i opreme, primijenjene digitalne tehnologije i slično. Organizirani dolazak i sudjelovanje na demonstracijama je besplatno za poljoprivrednike. Ovakva događanja su i dobra prilika za razmjenu kvalitetnih informacija i mišljenja između poljoprivrednika i stručnjaka iz raznih područja poljoprivredne proizvodnje i prerade

Teme, lokacije i programi demonstracijskih aktivnosti mogu se vidjeti na www.savjetodavna.hr. Na istim stranicama, poljoprivrednici se mogu i prijaviti za sudjelovanje na demonstracijskoj aktivnosti.

Prijavite ste OVDJE i dobrodošli ste!

Pisane vijesti