Odluka o osnivanju i imenovanju Tima za vrednovanje Nacionalnog plana razvoja prerade drva i proizvodnje namještaja Republike Hrvatske za razdoblje od 2022. do 2030. godine.

Na temelju članka 48. stavka 3. Zakona o sustavu strateškog planiranja i upravljanja razvojem Republike Hrvatske i članka 12. stavka 2. Pravilnika o postupku vrednovanja, ministrica poljoprivrede je donijela Odluku o osnivanju i imenovanju Tima za vrednovanje Nacionalnog plana razvoja prerade drva i proizvodnje namještaja Republike Hrvatske za razdoblje od 2022. do 2030. godine. Obveze Tima za vrednovanje su izvještavati Odbor za vrednovanje o postupku vrednovanja Nacrta prijedloga Nacionalnog plana razvoja prerade drva i proizvodnje namještaja Republike Hrvatske za razdoblje od 2022. do 2030. godine, izraditi konačno izvješće te dati preporuke i zaključke.

Odluka o osnivanju i imenovanju Tima za vrednovanje Nacionalnog plana razvoja prerade drva i proizvodnje namještaja Republike Hrvatske za razdoblje od 2022. do 2030. godine.