Savjetovanje s javnošću za Prijedlog pravilnika o javnom nadmetanju kod prodaje poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske izravnom pogodbom

Tema savjetovanja je: Prijedlog Pravilnika o javnom nadmetanju kod prodaje poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske izravnom pogodbom.

Opis savjetovanja: Ministarstvo poljoprivrede poziva zainteresiranu javnost da se odazove savjetovanju sa zainteresiranom javnošću za Prijedlog pravilnika o javnom nadmetanju kod prodaje poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske izravnom pogodbom. Cilj je ovog savjetovanja omogućiti zainteresiranoj javnosti da dostavi svoje mišljenje, prijedloge i primjedbe na Prijedlog pravilnika o javnom nadmetanju kod prodaje poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske izravnom pogodbom. Prijedlogom pravilnika o javnom nadmetanju kod prodaje poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske izravnom pogodbom propisuje se postupak javnog nadmetanja za utvrđivanje najpovoljnijeg ponuditelja kod prodaje poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske izravnom pogodbom. Predmetni pravilnik potreban je za provođenje prodaje poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske izravnom pogodbom u slučaju kada više osoba podnese zahtjev za kupnju istog poljoprivrednog zemljišta. Predviđeni rok za dostavu komentara na savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Prijedlogu pravilnika javnom nadmetanju kod prodaje poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske izravnom pogodbom je do 20. rujna 2018. godine.

Savjetovanje je otvoreno do: 20.9.2018.

Savjetovanje je moguće pronaći na poveznici:

https://esavjetovanja.gov.hr/Econ/MainScreen?EntityId=8348